autoleasen

Mijn man kocht onze eerste auto een paar weken nadat we getrouwd waren. Normaal gesproken maken we ongeveer drie jaar gebruik van onze wagen en dan ruilen we hem in voor een nieuwe auto. Op deze manier rijden we dus bijna altijd een van de laatste modellen en hebben we weinig de kampen met onderhoudsproblemen. We hebben het altijd goed kunnen doen met één wagen maar omdat mijn man vorig jaar van baan is verandert en nu verder weg moet voor zijn werk kan ik er helaas niet meer zoveel gebruik van maken. Voor mij kan dat soms best wel een probleem zijn wanneer ik bijvoorbeeld boodschappen moet gaan doen of even bij m´n ouders langs wil.

Ik ben een hele poos opzoek geweest om voor dit probleem een oplossing te vinden. Hiervoor stond de aankoop van een tweede auto niet in mijn plannen en was ik eigenlijk opzoek een auto te leasen. Ik heb uiteraard een groot aantal websites bezocht en vergeleken en waar rosfinance.nl naar mijn mening de beste was om deze stap te nemen. Zij werken namelijk met een groot aantal merken en hebben een verscheidenheid aan leaseprogramma´s zodat je kunt bekijken welke het beste bij je past. Ook kun je op deze site gebruik maken van een leasecalculator en je vaste maandelijks bedrag van tevoren berekenen.

Na dat ik alles had bekeken heb ik het er met mijn man over gehad en hebben we samen het auto leasen overwogen. De volgende dag zijn we samen naar ROS Finance gegaan waar Ellen van de Ridder( onze lease adviseur) heel vriendelijk ons nogmaals alles heel duidelijk heeft uitgelegd en daarnaast een aantal andere mogelijkheden voorstelde. Ze vertelde ons niet alleen over normaal een auto leasen maar ook over de mogelijkheid van een financial lease of een private lease. Ze liet ons de auto´s zien waar we uit konden kiezen en wat de maandelijkse bedragen waren voor deze auto´s enz. Kortom een fantastische service. Wij hebben echter toch voor een operational lease gekozen omdat we dat voor ons op dit moment het geschikts vonden. Het lage maandelijks bedrag €94,58 euro past precies bij ons budget en levert dan ook geen probleem op voor ons financieel huishouden. Ondertussen heb ik een leuke Citroën C1 voor de deur staan waar ik alle kanten mee op kan en hebben we het probleem van boodschappen doen en andere belangrijke dingen waar je een auto voor nodig hebt opgelost.

Heb je een tweede auto in gedachten? Dan is een auto leasen een fantastische oplossing. Op deze manier hoef je niet veel geld uit te geven en kun je voor een laag vast maandelijks bedrag een leuke auto rijden zonder met verantwoordelijkheden te slepen zoals belastingen, brandstof, reparaties, onderhoud en dergelijke.  Wij zijn van mening dat dit een van de gemakkelijkste manieren is om een wagen te kunnen rijden of een tweede auto aan te schaffen en als je dat dan ook nog eens doet bij een betrouwbare leasemaatschappij zoals ROS Finance dan zijn we er zeker van dat je net zo tevreden zult zijn als wij. Laat je dus niets wijs maken en ga een kijkje nemen bij deze lease specialist.